Vacature : VACATURE Wij zijn op zoek naar een productie medewerker in vast dienstverband ! Met optie tot opleiding tot ADR-chauffeur ! Contact : Voor verdere informatie kan u contact opnemen met Peter De Bruyn – 0486 99 80 90 – peter.de.bruyn@ecocolors.be.
WENST U ONS TE BEZOEKEN ? GELIEVE REKENING TE HOUDEN MET VOLGENDE COVID-19 VOORSCHRIFTEN : MONDMASKERPLICHT VANAF 12 JAAR, SOCIAL DISTANCE 1,5M, ONTSMETTINGSGEL BESCHIKBAAR.ECO-COLORS STAAT GARANT VOOR KWALITEIT EN SERVICE !

Als producent van afwerkingsproducten bedienen wij reeds meer dan 25 jaar onze industriële, professionele en particuliere klanten.

Onze producten vinden toepassing in diverse sectoren. Zo bieden wij producten aan voor toepassing op hout, metaal, minerale ondergronden, kunststof en glas. Dit zowel voor interieur als voor exterieur.

Als producent kunnen wij onze producten afstellen naar uw wensen. Dit betreft niet enkel de kleur maar ook een heel aantal andere eigenschappen zoals de glans, viscositeit, droogtijd, wijze van verwerking, ... Wij profileren ons als maatwerk bedrijf dat geen enkele uitdaging uit de weg gaat. En dit niet enkel voor de grootgebruiker.

Wij koppelen een hoge kwaliteit aan de beste prijs en kunnen u dan ook de gewenste service en ondersteuning bieden.

Meer weten? Bezoek vrijblijvend onze toonzaal of geef ons een seintje !

Schoolcursus verven

Download hier gratis onze schoolcursus.
Download

Webdesign Antwerpen